Workshops met een Altijd Jarig gevoel, daar gaan we voor! Dit houdt in dat er altijd een stukje verbinding in zit en vooral dat mensen vrolijk worden van de workshops. 

Naast illustrator ben ik ook beeldend docent en pedagogisch onderlegd. Ik vind het een leuke uitdaging om workshops te bedenken die passend zijn voor de groep. Naast mijn standaard workshops sta ik daarom ook altijd open voor workshops op maat, leuk! 

De workshops die ik aanbied zijn;

– Altijd Jarig zijn, hoe doe je dat?

Een workshop waarin ik de basis van Altijd Jarig zijn uitleg zodat iedereen dit kan inzetten in zijn leven. De kern van de workshop is positief denken, aandachtig leven en kijken naar de kleine dingen die jouw leven leuk maken.

– De visitekring

Welke gedachten heb je in je hoofd en waar luister je naar? Tijdens de welbekende visitekring op verjaardagen kom je verschillende mensen tegen. Waar zit je liever naast, de afkeurende oom of de tante die ontzettend trots op je is? Aan de hand van personages in de visitekring gaan we na welke gedachtes je hebt en hoe je de focus kan vinden om gedachtes toe te laten waar je gelukkiger van wordt. Dit doen we op een luchtige manier, door de bezoekers van de visitekring heerlijk te karikaturiseren. 

– Kinderboek maken

Samenwerken aan een groot, persoonlijk project, daar gaat deze cursus over. Met je partner (of familie, vrienden, bedrijf etc.) komt er een persoonlijk kinderboek. Van jullie. Door jullie. Jullie maken onder begeleiding van mij zelf het verhaal en de plaatjes. Je hoeft er geen schrijver voor te zijn en zelfs niet goed voor te hoeven tekenen. Ik heb een techniek gevonden wat er altijd leuk en samenhangend uitziet, zelfs als je met veel mensen eraan werkt. Aan het einde hebben jullie een écht kinderboek met hardcover in handen. 

– Urban Art

Een erg leuke manier om mensen blij te maken is door urban art. Een toffe sticker, grappig tafereeltje of een verrassing bij de bushalte die mensen laat lachen. Dit soort grapjes maken mensen blij, en daar gaan we voor met deze workshop! Ik zorg voor materialen en inspiratie zodat jullie aan de slag kunnen.

– Iets specifiek voor jouw bedrijf/vriendengroep/in de klas/ …

Van vragen gaat mijn creativiteit borrelen. Ik word er dan ook erg blij van als ik een workshop mag bedenken die helemaal past bij wat jij/jullie voor ogen hebben. Om in voorbeelden te spreken; ik heb workshops gegeven voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel die draaiden om loslaten en kijken naar wat je wél kan, workshops over boswezens voor kinderen waarbij ik de fantasie prikkelde en ze stimuleerde om te bedenken hoe die boswezens er dan uit zien. En activiteiten bedacht en gemaakt voor een zomerweek voor de Vrolijkheid in Oude Pekela met het thema het wilde westen. Kinderen knutselden tipi’s, vingen koeien met lasso’s, deden paardenraces etc.
Interesse? Mail dan even naar hallo@altijd-jarig.nl 

0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty