Hoi! Leuk dat je wat meer over me wil weten 🙂

Ik ben Nathalie, een vrolijke illustrator met een docenten & pedagogische achtergrond. Ik werk graag met mensen, teken en schilder graag en heb een hamster die Vladimir heet. Eigenheid in mensen vind ik belangrijk, lekker jezelf zijn. Want wie moet je anders zijn? 

Altijd Jarig is de naam die ik al een aantal jaren voor mijn onderneming heb. Het voelde gelijk goed, DIT IS HEM! In het begin maakte ik vooral spullen (gehaakte uilen en oorbellen) en verkocht deze onder deze naam op markten. Maar gaandeweg ben ik beter gaan begrijpen wat Altijd Jarig zijn inhoudt en waarom de naam zo goed bij me past. Ik probeer namelijk in het dagelijks leven zoveel mogelijk aandachtig te leven. Na een flinke burn-out ben ik mijn dagen minder vol gaan plannen (enthousiasme kan ook een valkuil zijn). Ik doe nu dingen met aandacht. In plaats van drie afspraken op een avond waar je snel snel snel bij langs gaat doe ik er nu eentje. En dan ben ik er ook écht. Relaxed. Veel waardevoller. Dit pas ik toe op meerdere dingen in mijn leven, en Altijd Jarig zijn is daar een perfecte metafoor voor.

Want als je élke dag een knalfuif moet geven dan hou je dat niet vol. Maar als je het duurzamer aanpakt en die verjaardag uitsmeert over het hele jaar, dan is het ineens heel goed te doen. Én geniet je meer van de dingen die je doet, want je hebt er tijd voor. 

En natuurlijk is Altijd Jarig zijn ook best een positief iets. Je mag vieren dat je er bent, elke dag. Vieren dat je bijzondere mensen om je heen hebt, de mooie dingen in het leven benadrukken en ook jezelf eens goed verwennen. Voor mij werkt dit erg goed, en ik gun anderen dit natuurlijk ook! Daarom maak en verkoop ik kleine stukjes aandacht in de vorm van kaarten, geef ik verbindende en positieve workshops en zal ik hier de website vullen met Altijd Jarig inspiratie. 

Ik vind het altijd leuk om te kletsen dus schroom niet om contact op te nemen via hier 🙂

Liefs!

0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty