Krijg jij een kindje? Gaan jullie trouwen? Wil je iedereen in je familie een lief kaartje sturen? Wil jullie bedrijf dit jaar een écht persoonlijke kerstkaart sturen? Dan ben je hier helemaal goed!

Kaarten maken is mijn passie en ik vind het fantastische om samen met jou een supertoffe kaart te maken. Dus heb je een leuk idee? Neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

Hoe gaat dat?
Hoe dat gaat? Zo! We beginnen met een gesprek, face to face of digitaal. Hierin proberen we samen helder te krijgen wat er op de kaart moet komen en welke stijl jullie het meeste aanspreekt. Ik zoek tijdens het gesprek vooral naar dingen die het kaartje echt persoonlijk maken. Dus bijvoorbeeld een gezamenlijke hobby, interne grapjes of iets dergelijks. Aan de hand van het gesprek werk ik twee of drie ideeën uit. In een volgend gesprek kiezen jullie het idee wat jullie het meeste aanspreekt en kijken we of er nog laatste dingen zijn die we willen wijzigen. Jullie leveren de tekst aan en ik ga ermee aan de slag. Daarna laat ik het ontwerp zien en hebben jullie nog twee correctierondes over voor laatste wijzigingen zoals typfoutjes en dergelijke. En dan kan hij naar de drukker! En dan zijn er twee keuzes; jullie kosten drukken en het zelf doen (ik lever alles zo aan dat de drukker er zo mee aan de slag kan) Of ik regel alles voor jullie en zorg dat het bij jullie thuis of op het bedrijf wordt bezorgd. Er zijn natuurlijk altijd specifieke voorkeuren of dingen waar we nog naar gaan kijken, maar dit is globaal hoe het zal gaan. Het is (met name voor geboortekaartjes) belangrijk om 8 weken voor de deadline een eerste gesprek te hebben gehad. Dan is er genoeg tijd om alles rustig te bekijken. 

Ben je enthousiast, of twijfel je nog? Stuur dan (vrijblijvend) een mail naar; hallo@altijd-jarig.nl 

(voorbeelden van al gemaakte kaartjes volgen zodra de website af is:) )

Om een indruk te krijgen van mijn stijl kan je kijken in de Etsy shop. Ook kan je mijn kaarten live bekijken (en kopen) bij:

Kruid & Ambacht, Haren
Diezijner, Groningen
MiskMask, Groningen
Rebel Rebel Hostel, Groningen
YourDailyTeacup, Groningen en Leeuwarden

0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty